Wij zijn MILLK en wij maken video's. Die staan allemaal op deze website. Lees hier meer over ons of bekijk onze opdrachtgevers.

Autonië-Binckhorst #3

Stichting Optrek

Event  (2014) --:--

Sabrina Lindemann (kunstenaar, ondernemer, urban planner, connector en nog zoveel meer) ontwikkelt projecten die gericht zijn op activering van stadswijken en gebieden die in verandering zijn. Sabrina nestelt zich op een plek en gaat aan de slag met de reeds aanwezige potenties en kwaliteiten. Met deze werkwijze heeft ze veel projecten opgezet waar de thema’s bottom-up, ‘resourcing’, circulaire economie en verbeelding de hoofdrol spelen.

Sabrina heeft Lisa gevraagd om de productie op zich te nemen voor het project Autonië dat zich van 2013 tot 2015 in industriegebied in ontwikkeling de Binckhorst heeft afgespeeld. In dit project gaat het allemaal over de auto. Welke rol de auto heeft in ons leven, hoe de auto de spil vormt in de economie van de Binckhorst, hoe het ons land en onze cultuur vormt.

We zijn de hele Binckhorst over geweest: De Besturing, De Binnenstadgarage, het depot van het Haags Bus Museum en autoschade bedrijf Spoelstra. Er waren kofferbakmarkten, kunstenaars, muziek, Autogasten Talkshows, technologische presentaties, een drive in bioscoop en een autoboot.

Het was erg interessant om een project op te zetten dat zich enerzijds sterk richt op sociale activering met een bottom-up werkwijze en anderzijds een bijdrage levert aan het kunstzinnige en technologische gesprek, alles met als leiddraad ‘de auto’.

Autonië #3: De virtuele wereld in de auto, de auto in de virtuele wereld in het Depot van het Haags Bus Museum, verkent de nieuwste technologieën op het gebied van navigatie, automotive, games en augmented reality.

video

 

DCR Studio
De Constant Rebecqueplein 20b – unit 211
2518 RA Den Haag
Mink: 0031 (0)6 2878 5487
info@millk.nl