Wij zijn MILLK en wij maken video's. Die staan allemaal op deze website. Lees hier meer over ons of bekijk onze opdrachtgevers.

Sherlocked – Can You Beat It

Sherlocked

Escape room  (2014) 02.05

Is het vriendjespolitiek of is het een veelzijdig bedrijf zijn als je, zoals Lisa vaak doet als zij een productie draait, Mink naar voren schuift als er een filmp gemaakt moet worden? Ik denk allebei. Maar daar heb ik helemaal geen moeite mee!

Lisa doet regelmatig klussen voor de mannen van Sherlocked. Dit jonge Amsterdamse bedrijf maakt mystery experiences. En daar zijn zij erg goed in. Voor het Diabetes Fonds zijn we gevraagd om een ‘s werelds eerste mobiele escape room te ontwikkelen. En dat hebben ze geweten! Een maand lang hebben we met een team van ontwerpers en bouwers in een tochtige loods in Amsterdam West gebouwd aan een mysterieuze container op wielen.

Bij een dergelijk project waar tijdsdruk de kaders creëert waarbinnen de ontwikkeling en uitvoering moet plaats vinden is het heerlijk als je kan terug vallen op je netwerk en mensen  in je omgeving hebt waar je op kan vertrouwen. Zo had ik deze productie niet willen draaien zonder immer blije bestboy Alban Riphagen en alles-onder-controle Manne Messemaker.

Can You Beat It is een opdracht van het Diabetes Fonds voor Sherlocked.

behind the scenes

foto's

 

DCR Studio
De Constant Rebecqueplein 20b – unit 211
2518 RA Den Haag
Mink: 0031 (0)6 2878 5487
info@millk.nl