Wij zijn MILLK en wij maken video's. Die staan allemaal op deze website. Lees hier meer over ons of bekijk onze opdrachtgevers.

DCR Pleinfestival 2017

DCR

festival  (2017) --:--

Een project waar al onze affiniteiten samenkomen, het DCR Pleinfestival.

Vanuit de DCR bestond al langer de wens om meer zichtbaar te worden als culturele broedplaats binnen Den Haag. Toen Manon Braat vanuit Nest met het initiatief kwam om een buurtfeest te organiseren was dat opstap naar een gezamenlijk georganiseerd festival. Vanuit de DCR heeft Lisa de productieleiding op zich genomen en heeft zij samen met Manon toegewerkt naar het spektakel van 9 september 2017.

Het was ongelooflijk tof om te zien hoe alle verschillende organisaties die gesitueerd zijn rondom het De Constant Rebecqueplein, gezamenlijk een huis van een festival hebben neergezet.

Het plein zelf was huiselijk ingericht met gratis limo, Nest opende de expositie “On speaking terms,” de DCR Ateliers openden het pand voor een gangen-expositie, de Electriciteitsfabriek hield openhuis met rondleidingen en bijzondere filmvertoning, Zaal 3 verzorgde 2 voorstellingen en ook de andere publieksinstellingen Cloud en Loos brachten programma in. ‘s Avonds kon er lekker gegeten en gedanst worden. Het was zo’n mooie dag!

  • Productieleiding Lisa Lente
  • Projectleiding Manon Braat

behind the scenes

 

DCR Studio
De Constant Rebecqueplein 20b – unit 211
2518 RA Den Haag
Mink: 0031 (0)6 2878 5487
info@millk.nl