Wij zijn MILLK en wij maken video's. Die staan allemaal op deze website. Lees hier meer over ons of bekijk onze opdrachtgevers.

De Boek

MILLK

Events  (2014 - 2015) --:--

De Boek = huiskamer, galerie, openbare werkplek, kantoor, vergaderruimte, bar, dungeonen voortvloeisel van initiatiefnemers Lisa Lente, Mirjam Brunsveld, Mink Pinster, Dayna Casey, Rogier Thomson en Jana Mol.

Al tijden speelden Lisa en Mirjam (onafhankelijk van elkaar) met het idee voor een verzamel- en ontmoetingsplek voor Haagse initiatieven. Er broeit zoveel in de hoofden van Hagenezen, er zijn zoveel toffe initiatieven, ideeën en wensen. Wij wilden heel graag een platform bieden aan al dat gegist en gebroei. Want tegelijkertijd zagen we dat een hoop ideeën nooit het daglicht zagen door gebrek aan een fysieke ruimte, waar al die plannen concreet gemaakt konden worden. Een vrij idealistisch streven, geboren uit een noodzaak die wij zagen in Den Haag.

Misschien ook een klein beetje naïef, maar dat maakt niet uit als je met een groep enthousiaste mensen bent en bakken vol energie hebt. Dan ga je gewoon beginnen.

Bijvoorbeeld in de Boekhorststraat, een hoekje vergane glorie tussen de shoarmatenten en hoerenlopers. En dan ontstaan er mooie dingen.

De Boek was De Boek en dat was fantastisch!

  • Projectleider Lisa Lente
  • Projectleider Mirjam Brunsveld
  • mede-initiatiefnemer, ontwerper Dayna Casey
  • mede-initiatiefnemer, alles-man Mink Pinster
  • mede-initiatiefnemer, alles-man Rogier Thomson
  • mede-initiatiefnemer, community manager Jana Mol

behind the scenes

foto's

video

 

DCR Studio
De Constant Rebecqueplein 20b – unit 211
2518 RA Den Haag
Mink: 0031 (0)6 2878 5487
info@millk.nl