Wij zijn MILLK en wij maken video's. Die staan allemaal op deze website. Lees hier meer over ons of bekijk onze opdrachtgevers.

Jacob van der Doesstraat

prive  (1980) 2.40.00

Wil je de video bekijken als je niet online bent, dan kan je de video hier downloaden: DOWNLOAD DE VIDEO

In de tijdlijn van de video staan bolletjes, als je hier met muis overheen gaat, zie je welke tijd dat deel is gefilmd. Het is een soort hoofdstuk indeling.

Wil je de video online bekijken op je smart tv dan kan dat. Er zijn verschillende manieren om dat te doen, ik leg even uit welke manier ik het handigst vind. Je moet zorgen dat je een Vimeo account heb (hier aanmaken het is gratis). Zorg dat je ingelogd ben op Vimeo in je browser en druk hierboven op het klokje (add to watch later) of het hartje (like) en open de Vimeo app op de smart tv, de video zal nu in je watch later of like lijst staan. Vanaf nu kan je de video daar altijd bekijken, ook de nieuwe versie (lees hieronder) zal automatisch via deze manier te bekijken zijn.

Er was wat mis gegaan met de volgorde van de video’s. Over een maand kan ik deze aanpassen (door upload beperkingen). Dus Als je over een maand op deze pagina komt staat hier de geüpdatet versie van de video met de video’s chronologisch en niet alle jaren door elkaar zoals nu.

 

DCR Studio
De Constant Rebecqueplein 20b – unit 1.14
2518 RA Den Haag
Mink: 0031 (0)6 2878 5487
info@millk.nl