Wij zijn MILLK en wij maken video's. Die staan allemaal op deze website. Lees hier meer over ons of bekijk onze opdrachtgevers.

Jam de la Crème Festival 2016

Jam de la Crème

Festival  (2016) --:--

Jam de la Crème is een jamsessie-concept met ieder jaar een festival op het Haagse strand. Een festival dat een lange (internationale) speellijst op haar naam heeft staan.
Het concept: Een wisselend collectief van musici uit alle hoeken en gaten van de muziekscene, die samen unieke improvisaties neerzetten. Eenmalig te beleven samenwerkende bekende musici ontmoeten elkaar op het podium, grenzen gaan overboord en nieuwe muziek ontstaat waar je bij staat!

Grondleggers zijn de Hagenaars Vince van Reeken, Janneke Nijhuijs en Mink Pinster. Zij hadden in 2007 het plan gevat een feestje te geven en dat liep uit op het muzikale Project X in de strandtent Karavaan. De huidige organisatie wordt gevormd door Janneke Nijhuijs, Evelien Zwart en Lisa Lente. Na een decennium Jam de la Crème kunnen we trots terugkijken op een indrukwekkend archief van beeld- en geluidsmateriaal.

  • organisatie Lisa Lente
  • organisatie Janneke Nijhuijs
  • teaser, animatie Motoko
  • camera live action Mink Pinster

video

 

DCR Studio
De Constant Rebecqueplein 20b – unit 211
2518 RA Den Haag
Mink: 0031 (0)6 2878 5487
info@millk.nl