Wij zijn MILLK en wij maken video's. Die staan allemaal op deze website. Lees hier meer over ons of bekijk onze opdrachtgevers.

Jam de la Crème Festival 2007

Jam de la Crème

Event  (2007) --:--

Jam de la Crème is een jamsessie-concept met ieder jaar een festival op het strand en een lange (internationale) speellijst op haar naam heeft staan. Grondleggers Vince van Reeken, Janneke Nijhuijs en Mink Pinster hadden in 2007 het plan gevat een feestje te geven. Dat liep al snel uit op een soort muzikale Project X in de Karavaan. De huidige organisatie wordt gevormd door Janneke Nijhuijs, Evelien Zwart en Lisa Lente. Na een decennium Jam de la Crème kunnen we trots terugkijken op een indrukwekkend archief.

Mink Pinster, Janneke Nijhuijs en Vince van Reeken dachten op een keer, we hebben zoveel muziekvrienden, laten we ze eens allemaal bij elkaar halen. En waar kan je tot laat herrie maken? Op t strand.
Maar al snel bleken er zoveel mensen te komen dat ze dachten, laten we het een festival noemen!

Benoemenswaardige historische feiten:
Het dak van de strandtent De Karavaan werd er letterlijk afgeblazen.
Het was op deze avond dat Janneke voor het eerst samen op het podium stond met Spike van Zoest en Kit Carrera en ze dachten, laten we een bandje beginnen! En dat werd de succesvolle speedbeat band The Deaf.

behind the scenes

 

DCR Studio
De Constant Rebecqueplein 20b – unit 1.14
2518 RA Den Haag
Mink: 0031 (0)6 2878 5487
info@millk.nl