Wij zijn MILLK en wij maken video's. Die staan allemaal op deze website. Lees hier meer over ons of bekijk onze opdrachtgevers.

Jam de la Crème Festival 2011

Jam de la Crème

Event  (2011) --:--

Jam de la Crème is een jamsessie-concept met ieder jaar een festival op het strand en het is een festival dat nu een lange (internationale) speellijst op haar naam heeft staan. Grondleggers Vince van Reeken, Janneke Nijhuijs en Mink Pinster hadden in 2007 het plan gevat een feestje te geven. Dat liep al snel uit op een soort muzikale Project X in de Karavaan. De huidige organisatie wordt gevormd door Janneke Nijhuijs, Evelien Zwart en Lisa Lente. Na bijna een decennium Jam de la Crème kunnen we trots terugkijken op een indrukwekkend archief.

De 5e editie al weer! Niemand geloofde het toen echt. Met lovende recencies van 3voor12 Den Haag en een breed uitgemeten artikel in Haags Straatnieuws met bijbehorende fotoshoot kon niemand in Nederland meer om ons heen. Dit was tevens het jaar dat Lisa voor het eerst de productie van het festival op zich nam. En het eerste jaar met een aftermovie.
Kijk al die jonge bekkies!

behind the scenes

video

 

DCR Studio
De Constant Rebecqueplein 20b – unit 211
2518 RA Den Haag
Mink: 0031 (0)6 2878 5487
info@millk.nl