Wij zijn MILLK en wij maken video's. Die staan allemaal op deze website. Lees hier meer over ons of bekijk onze opdrachtgevers.

Jam de la Crème Festival 2013

Jam de la Crème

Event  (2013) --:--

Na vier waanzinnige jaren in strandtent ‘De Buiten’, hebben we de stap gemaakt naar de andere kant van het havenhoofd,. We zijn in 2013 bij strandpaviljoen ‘ZUID’ neergestreken. We hadden de ongelooflijke eer om een reünieconcert van Spider Rico op de Bandstage te kunnen zien en vooral horen.

Zie in de promo het ondergaande zonnetje boven de duinen uit steken! Met speciale gastrollen voor de hondjes van de vader van Lisa en van Aad van de strandtent.

Jam de la Crème is een jamsessieconcept met ieder jaar een festival op het strand en met een lange (internationale) speellijst. Grondleggers Vince van Reeken, Janneke Nijhuijs en Mink Pinster hadden in 2007 het plan gevat een feestje te geven. Dat liep al snel uit op een soort muzikale Project X in de Karavaan. De huidige organisatie wordt gevormd door Janneke Nijhuijs, Evelien Zwart en Lisa Lente. Na bijna een decennium Jam de la Crème kunnen we trots terugkijken op een indrukwekkend archief.

behind the scenes

video

 

DCR Studio
De Constant Rebecqueplein 20b – unit 211
2518 RA Den Haag
Mink: 0031 (0)6 2878 5487
info@millk.nl