Wij zijn MILLK en wij maken video's. Die staan allemaal op deze website. Lees hier meer over ons of bekijk onze opdrachtgevers.

No Man’s Land #1

No Man's Land

Event  (2015) --:--

Op maandag 21 en dinsdag 22 september 2015 hebben we 28 uur lang een samenkomst gefaciliteerd waarbij we iedereen hebben uitgenodigd die zich begaan voelt met de huidige vluchtelingenkwestie. Een groep mensen die gezamenlijk willen nadenken over hoe we een duurzaam bewustzijn over deze thematiek kunnen creëren.

Lucas Dols, die ik (Lisa) ken vanuit Jam de la Crème heeft mij gevraagd om deze bijeenkomst te produceren samen met mede-initiatiefnemers Floris van der Vlugt en Coco Joans. Ik heb vervolgens Suus van Santvoord, een van mijn beste vriendinnen en productie-heldin, erbij gevraagd en met de aansluiting van Florian Wolf was het No Man’s Land team compleet.

De huidige vluchtelingenstromingen gaan Mink en mij zeer aan het hart. De organisatie van deze dagen was voor mij een manier om een bijdrage te leveren aan een positiever gesprek over deze moeilijke en pijnlijke thema’s.

Zonder enige budget en met een productieperiode van 2,5 week hebben we 2 heel bijzondere dagen gefaciliteerd voor zo’n 70 geïnteresseerden. We kampeerden in een weiland in de Beemster.

  • Organisatie / Productie Lisa Lente
  • Organisatie / Initiatiefnemer Lucas Dols
  • Organisatie / Initiatiefnemer Floris van der Vlugt
  • Organisatie / Initiatiefnemer Coco Joans
  • Organisatie / Productie Suus van Santvoord
  • Organisatie / Productie Florian Wolf

behind the scenes

foto's

 

DCR Studio
De Constant Rebecqueplein 20b – unit 211
2518 RA Den Haag
Mink: 0031 (0)6 2878 5487
info@millk.nl