Wij zijn MILLK en wij doen veel. De teller staat op 253. Lees hier meer over ons, ons netwerk en onze opdrachtgevers.

MILLK maakt commercials, korte films, teasers, music videos en produceert festivals en culturele initiatieven. We werken in opdracht en op eigen initiatief. Het soort opdracht, de grootte en het budget bepaalt het concept, onze aanpak en de specifieke crewformatie. We kunnen het zo groots en meeslepend of klein en doeltreffend aanpakken als nodig is.

hoe zien wij eruit?

onze visie

Er is snel en makkelijk direct contact aangezien we een klein bedrijf zijn. Tegelijkertijd hebben we een brede reikwijdte door ons hechte en grote netwerk.

Naast een goede verstandhouding met onze opdrachtgevers koesteren we ook de relatie met onze freelancers. Als ondernemers weten wij zelf maar al te goed hoe belangrijk het is gewaardeerd te worden in het werk wat we doen. We vragen veel van onze mensen, we zijn ons bewust van de vaak lange en zware draaidagen, daarom vinden we het belangrijk om te pamperen waar maar kan. Zo leveren we indien mogelijk een lekkere en voedzame lunch en zijn we er op gebrand facturen zo snel mogelijk te voldoen.

De wens van de opdrachtgever is uiteraard leidend. We zullen altijd intunen op het bestaande idee maar geven hier wel graag een eigen, creatieve, invulling aan. We betrekken de opdrachtgever altijd bij de conceptuele fase en de uitvoering. We zijn kritisch op de ideeën van de opdrachtgever, maar zullen nooit te ijdel om door te werken op een sterk idee als dit al gevormd is.

onze achtergrond

colofon

DCR Studio
De Constant Rebecqueplein 20b – unit 1.14
2518 RA Den Haag
Mink: 0031 (0)6 2878 5487
info@millk.nl