Wij zijn MILLK en wij doen veel. De teller staat op 231. Lees hier meer over ons, ons netwerk en onze opdrachtgevers.

MILLK maakt commercials, korte films, teasers, music videos en produceert festivals en culturele initiatieven. Mink Pinster is het creatieve brein, Lisa Lente regelt de zaakjes. We werken in opdracht en op eigen initiatief. Het soort opdracht, de grootte en het budget bepaalt het concept, onze aanpak en de specifieke crewformatie. We kunnen het zo groots en meeslepend of klein en doeltreffend aanpakken als nodig is.

hoe zien wij eruit?

onze visie

Naast een goede verstandhouding met onze opdrachtgevers koesteren we ook de relatie met onze freelancers. Als ondernemers weten wij zelf maar al te goed hoe belangrijk het is gewaardeerd te worden in het werk wat we doen. We vragen veel van onze mensen, we zijn ons bewust van de vaak lange en zware draaidagen, daarom vinden we het belangrijk om te pamperen waar maar kan. Zo leveren we indien mogelijk een lekkere en voedzame lunch en zijn we er op gebrand facturen zo snel mogelijk te voldoen.

De wens van de opdrachtgever is uiteraard leidend. We zullen altijd intunen op het bestaande idee maar geven hier wel graag een eigen, creatieve, invulling aan. We betrekken de opdrachtgever altijd bij de conceptuele fase en de uitvoering. We zijn kritisch op de ideeën van de opdrachtgever, maar zullen nooit te ijdel om door te werken op een sterk idee als dit al gevormd is.

onze achtergrond

Lisa Lente (1985) is in 2009 afgestudeerd als Cultureel Antropoloog aan de Universiteit van Amsterdam. Voor haar Master heeft ze onderzoek gedaan in Bosnië-Herzegovina. Lisa vindt het fijn en interessant om zich in verschillende disciplines te bewegen. Naast de filmproducties heeft ze ook veel affiniteit met de muziekscene en de theaterwereld. Het is dan ook een verrijking om zulke diverse opdrachtgevers te hebben.

colofon

DCR Studio B.02
De Constant Rebecqueplein 20b
2518 RA Den Haag
Mink: 0031 (0)6 2878 5487
Lisa: 0031 (0)6 2421 3456
info@millk.nl