Wij zijn MILLK en wij maken video's. Die staan allemaal op deze website. Lees hier meer over ons of bekijk onze opdrachtgevers.

MILLK maakt commercials, korte films, livestreams, teasers, music videos en meercamera registraties. We werken in opdracht en op eigen initiatief. Het soort opdracht, de grootte en het budget bepaalt het concept, onze aanpak en de specifieke crewformatie. We kunnen het zo groots en meeslepend of klein en doeltreffend aanpakken als nodig is.

onze visie

Er is snel en makkelijk direct contact aangezien we een klein bedrijf zijn. Tegelijkertijd hebben we een brede reikwijdte door ons hechte en grote netwerk.

Naast een goede verstandhouding met onze opdrachtgevers koesteren we ook de relatie met onze freelancers. Als ondernemers weten wij zelf maar al te goed hoe belangrijk het is gewaardeerd te worden in het werk wat we doen. We vragen veel van onze mensen, we zijn ons bewust van de vaak lange en zware draaidagen, daarom vinden we het belangrijk om te pamperen waar maar kan. Zo leveren we indien mogelijk een lekkere en voedzame lunch en zijn we er op gebrand facturen zo snel mogelijk te voldoen.

De wens van de opdrachtgever is uiteraard leidend. We zullen altijd intunen op het bestaande idee maar geven hier wel graag een eigen, creatieve, invulling aan. We betrekken de opdrachtgever altijd bij de conceptuele fase en de uitvoering. We zijn kritisch op de ideeën van de opdrachtgever, maar zullen nooit te ijdel om door te werken op een sterk idee als dit al gevormd is.

ons team en netwerk

beeld

Ons videoteam bestaat uit een grote groep freelancers die we inhuren voor hun expertise. Voor elk project stellen wij de geschikte mensen samen zodat wij het passende plaatje kunnen maken: ervaring met studio settings, meercamera registraties, speelfilm, livestream, live muziek of tv.

Het team bestaat onder andere uit: Rik Komáromi, Patrick Rietvelt, Nico de Voogd, Wessel Verster en Maarten Slooves.

livestream

Voor de livestream projecten pakken wij de beeldkant en wordt het technische gedeelte opgepakt door één van onze partners: Streammachine, Minigigs, RF Shows en Het Nationale Theater.

colofon

DCR Studio
De Constant Rebecqueplein 20b – unit 211
2518 RA Den Haag
Mink: 0031 (0)6 2878 5487
info@millk.nl