Wij zijn MILLK en wij maken video's. Die staan allemaal op deze website. Lees hier meer over ons of bekijk onze opdrachtgevers.

Jam de la Crème Festival 2015

Jam de la Crème

Event  (2015) --:--

Jam de la Crème is een jamsessie-concept met ieder jaar een festival op het Haagse strand. Een festival dat een lange (internationale) speellijst op haar naam heeft staan.
Het concept: Een wisselend collectief van musici uit alle hoeken en gaten van de muziekscene, die samen unieke improvisaties neerzetten. Eenmalig te beleven samenwerkende bekende musici ontmoeten elkaar op het podium, grenzen gaan overboord en nieuwe muziek ontstaat waar je bij staat!

Grondleggers zijn de Hagenaars Vince van Reeken, Janneke Nijhuijs en Mink Pinster. Zij hadden in 2007 het plan gevat een feestje te geven en dat liep uit op het muzikale Project X in de strandtent Karavaan. De huidige organisatie wordt gevormd door Janneke Nijhuijs, Evelien Zwart en Lisa Lente. Na bijna een decennium Jam de la Crème kunnen we trots terugkijken op een indrukwekkend archief van beeld- en geluidsmateriaal.

Voor de 2015 editie zijn we voor het eerst afgegaan van de JDLC t-shirts en hebben we tasjes laten drukken met het fenomenale ontwerp van Steven van Lummel. Vervolgens heeft Motoko de creaties van Steven verwerkt tot de allermooiste en tofste promo in de geschiedenis van Jam de la Crème. Je kunt er naar blijven kijken…

  • Organisator / Productie Lisa Lente
  • Organisator / Programmering Janneke Nijhuijs
  • Film Motoko
  • Illustraties Steven van Lummel
  • presentator Mink Pinster
  • aftermovie camera Kim Idsinga
  • aftermovie regie en edit Tanja Busking

behind the scenes

foto's

video

 

DCR Studio
De Constant Rebecqueplein 20b – unit 211
2518 RA Den Haag
Mink: 0031 (0)6 2878 5487
info@millk.nl