Wij zijn MILLK en wij maken video's. Die staan allemaal op deze website. Lees hier meer over ons of bekijk onze opdrachtgevers.

Still Life

DI-RECT

Music video  (2013) 05.04

Deze video clip van de Haagse band DI-RECT is ontstaan op initiatief van Mink Pinster enMark Engelen. Mark is fotograaf en hun eerdere prettige samenwerking voor een musicvideo voor Relax leidde tot de mash-up van film als fotografie; een stopmotion project.
Mink en Mark waren getroffen door het sferische nummer ‘Still Life’ van DI-RECT en is na overleg met de band aan de slag gegaan. De clip is zeer goed ontvangen door de band.
Maar ook daarbuiten is er veel aandacht voor geweest. De clip heeft als short op diverse (film)festivals gedraaid en was zelfs ‘clip of the week’ op de Coldplay-website.
De opnames waren een arbeidsintensieve maar heel vrolijke klus. Voor 5.05 minuten hebben we zo’n 3000 foto’s gemaakt. Er is een week gerepeteerd om in twee dagen de opnames te maken in een kille kelder op het meest zonnige weekend in 2012.
Veel lof en een shout out gaat naar Sigrid die heeeeeeel lang kan stil liggen. Ook bijzonder was dat we nooit eerder in ons hele leven zo’n groot statief hebben gezien, laat staan mee gewerkt. Het was een mijlpaal: 2 meter hoog en heel veel kilo’s.

behind the scenes

 

DCR Studio
De Constant Rebecqueplein 20b – unit 211
2518 RA Den Haag
Mink: 0031 (0)6 2878 5487
info@millk.nl