Wij zijn MILLK en wij maken video's. Die staan allemaal op deze website. Lees hier meer over ons of bekijk onze opdrachtgevers.

The Residents

Residentie Orkest

Reportage  (2012) 09.03

Dit mooie project werd gemaakt in opdracht van het Residentie Orkest. Zij wilden graag een korte film over hun bijzondere project ‘The Residents’ om te kunnen vertonen tijdens het Koningsdagconcert in 2013.

Het project ‘The Residents’ is een initiatief van het Residentie Orkest. Met dit educatieproject wilt het RO kinderen in aanraking brengen met klassieke muziek en instrumenten die hier vanuit hun eigen sociaaleconomische achtergrond niet zo snel mee geconfronteerd worden. En daar slagen ze goed in.

Samen met Petra Wolters hebben we een paar dagen op drie basisscholen en bij verschillende kinderen thuis meegedraaid met de lessen. Dit is het soort project dat mij (Lisa) zo dankbaar maakt voor het werk dat we doen: de energie, het enthousiasme, de toewijding en de concentratie van zowel de basisschoolleerlingen als de muziekdocenten waren zo bijzonder om van dichtbij mee te mogen maken.

  • camera en monage Mink Pinster
  • productie, geluid en montage Lisa Lente

 

DCR Studio
De Constant Rebecqueplein 20b – unit 211
2518 RA Den Haag
Mink: 0031 (0)6 2878 5487
info@millk.nl