Wij zijn MILLK en wij maken video's. Die staan allemaal op deze website. Lees hier meer over ons of bekijk onze opdrachtgevers.

Upper West

Universiteit Wageningen

Documentaire  (2009) 29.35

Als stageproject van zijn studie aan de St Joost Academie vertrok Mink met twee jaargenoten naar Ghana om in de Upper West Region een documentaire te maken. Dit in samenwerking met de universiteit van Wageningen, want in het gebied werd onderzoek gedaan naar agricultuur van de plaatselijke bevolking door de studenten. Maar er was een wens vanuit de universiteit om meer te laten zien van het gebied. Daarom gingen we aan de slag om beelden te maken die inzicht gaven in het dagelijks leven van de inwoners van het kleine dorpje Kpare.

De meeste kleine dorpjes in de provincie Upper West (Ghana) hebben nog steeds geen goede water- en elektriciteitsvoorzieningen. De dorpelingen verbouwen hun eigen gewassen om zichzelf en hun families te kunnen onderhouden. Ondanks hun primitieve levensstijl hebben ze een opgetogen en vrolijke kijk op het leven.

Dank aan: Gertjan Becx Joris van der Kamp Hans Eenhoorn Cees Hageraats Dick van der Geest Augustine Yelfaanibe Abraham Daniel Domopiling Roderick Kuumana John Zumoh Baligi Severo Depaalo Banangtuuro Dapilah Collins Dapilah Sebastian Ullo

Gefinancierd door: Resilience Foundation en Xplore Fund

behind the scenes

 

DCR Studio
De Constant Rebecqueplein 20b – unit 211
2518 RA Den Haag
Mink: 0031 (0)6 2878 5487
info@millk.nl